Retouren

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering beschik je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van het afleveradres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan GayFocus geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@gayfocus.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Annulering van je bestelling

Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van Gayfocus een verzendbevestiging.

Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging of neem telefonisch contact met ons op of vul het retourformulier / herroepingsformulier in.

De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra je verzoek tot annulering door ons is bevestigd, restitueert Gayfocus het betaalde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (herroeping).

Uitzonderingen retourneren

Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar.


    Contact gegevens

    Moezelhavenweg 49, 1043 AM Amsterdam

    Garantie

    Mocht er een defect zijn met een van jouw bestellingen dan kan er contact opgenomen worden met info@gayfocus.com. Wij zullen dit in behandeling nemen en contact opnemen met de leverancier.
    userbookmarkmap-markerphone-squareenvelopebuilding-oenvelope-squarebuilding