Anale Sex variaties

Niet iedereen doet aan anale sex. Je kunt anale sex zien als de anus stimuleren met de vingers of de penis. Probeer het voorzichtig uit als het je interessant lijkt. Wel een tip: gebruik een condoom. Anale sex geeft een verhoogt risico op SOA's.

Anale sex met de penis

Een belangrijke gel met anale sex. Gebruik een condoom als je geen vaste partner hebt of meerdere partners. Voor beginners is het belangrijk om de eerste penetratie vooral rustig aan te doen.

Ga langzaam met het puntje van de penis in de anus. Gebruik veel glijmiddel. Bij de eerste aanraking zal de anus samenknijpen. Wat de standaard reflex is van de anus. Ga rustig verder en voelt het goed, ga dan verder. Zo kun je veilig en rustig steeds dieper gaan.

Anaal bevredigen met de tong

Rimmen, de anus likken of aanraken met de tong is ook een vorm van bevrediging. Dit kan erg opwindend zijn. Als voorspel en als voorbereiding op de anale sex is dit goed te doen.

Anaal bevredigen met je vinger

De anus is een gevoelige plek. Het gebied om de anus is even lekker om aan te raken. Zeker het plekje tussen de anus en de ballen is een lekker gevoelig plekje. Met en beetje speeksel op de vinger kan je daarna een beetje de anus in en zo de voorbereiding doen voor het grote werk.

Wat anderen ook interessant vinden

userbookmarkmap-markerphone-squareenvelopebuilding-obuilding