Penisplug gebruiken

Jouw eerste penisplug

Begin op een verantwoorde manier. Kies een penisplug die glad is. Dit kan een roestvrijstalen penisplug zijn maar ook een siliconen. Let wel op dat deze altijd goed schoon zijn. Om infecties te voorkomen.

Jouw eerste penisplug kan het best taps aflopen. De lengte niet langer dan 10cm. Dunner is niet altijd beter. Denk aan een diameter van 4-8 mm.

Verschillende penispluggen

Er zijn verschillende penispluggen beschikbaar. Je hebt een open. En dichte variant. Maar ook met ribbels of een curve. Voor de eerste keer kan je het best voor een dichte simpele roestvrijstalen penis plug gaan.

Penisplug met stopper

Denk er aan dat je aan het einde van de penisplug een stopper heeft, een bolletje of misschien wel een ring. In ieder geval iets aan het einde, zodat de penisplug niet doorschiet in jouw plasbuis. Anders een retourtje eerste hulp.

Controleer jouw penisplug

Controleer jouw penisplug op beschadigingen of scherpe randen. Doe dit altijd voor gebruik. Steriliseer jouw penisplug door te koken in water of reinigen met een toycleaner.

De penisplug gebruiken

Dan voor het grote moment, gebruik glijmiddel. Beste is op waterbasis. Dan is het enige wat je moet doen, rustig aan! Laat de penisplug langzaam je plasbuis in gaan. En vooral niet forceren!

Wat anderen ook interessant vinden

userbookmarkmap-markerphone-squareenvelopebuilding-obuilding