Hoe gebruik je een ballstretcher

Een ball stretcher kopen

Een ball stretcher is een ring die uit verschillende materialen kan bestaan. Voor de professional zijn de robuuste roestvrije stalen erg populair. De ball stretcher wordt boven de ballen geplaatst. Voornamelijk gebruikt om de erotische ervaring te vergroten. Ball stretchers zijn leverbaar in verschillende modellen.

Ball stretcher uit 2 delen

De meeste ball stretchers die uit 2 delen bestaand worden bevestigd met een imbus- of kruiskop bout. Dit zijn meestal altijd de roestvrij stalen ball stretchers die ook nog eens vaak in de zwaarste categorie vallen, of hangen.

Ball stretcher uit 1 deel

Een ball stretcher uit één deel in een vaste vorm (zoals een stalen ball stretcher) is wat moeilijker toe te passen.De ballen moeten dan, als het ware, door de ball stretcher heen gepropt worden. Naast de roestvrij stalen ball stretcher zijn er ook andere materialen mogelijk. Denk aan siliconen, TPR, TPE, leer, rubber en neoprene.

Een ball stretcher dragen

15 tot 30 minuten een ball stretcher dragen is meestal wel genoeg bij de eerste keer. Dit verschilt per persoon natuurlijk. Oefening baart kunst en zal je na verloop van tijd steeds langer een ball stretcher kunnen dragen. Voor je het weet draag je een ball stretcher de hele avond tijdens een club avond of andere leuke activiteiten.

De perfecte ball stretcher maat.

Het ligt puur aan jezelf welke ball stretcher het lekkerst hangt. Ben je geïnteresseerd in ball stretchen? Dan adviseren wij een ball stretcher van siliconen, TPE of TPR. Deze zijn elastisch en kan je makkelijk toepassen. Voor de echte professional hebben wij de magnetische ball stretcher die beschikbaar zijn vanaf een hoogte van 14 to wel 56 mm.

Wat anderen ook interessant vinden

userbookmarkmap-markerphone-squareenvelopebuilding-obuilding